خواص سیر جوانه زده
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
خواص سیر جوانه زده
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلیآشپزیخواص سیر جوانه زده

تعداد بازدید : 356
نویسنده پیام
matin40 آفلاین



ارسال‌ها : 399
عضويت : 3 /2 /1394
محل زندگي : تهران
سن : 40
یاهو : davidfun450@yahoo.com
تشکر ها: 14
تشکر شده : 82
خواص سیر جوانه زده
نوع جوانه زده گیاه سیر دارای خواص ویژه‌ای است که باعث
متمایز شدن آن شده است.



به گزارش باشگاه خبرنگاران غالبا دیده شده است که افراد
در پخت غذاهای خود از سیرهای جوانه زده استفاده نکرده و آنها را دور می‌ریزند اما
باید گفت که این عنصر دارای خواص ویژه‌ای می‌باشد که در اینجا به چند دلیل برای
نگه داری این گونه سیرها اشاره می‌شود.



گفتنی است، سیر تازه علاوه بر اینکه سرشار از آنتی
اکسیدانهای آلین، آلیسین و دی سولفید می‌باشد، قادر است این آنتی اکسیدان‌ها را در سطح
بالایی تولید کند.



مطالعات انجام شده توسط کارشناسان تغذیه استدلال می‌کند که
سیر جوانه زده منبع غذایی ایده آل برای افرادی است که به دنبال جذب
مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند.



یکی از دلایلی که باعث شده است تا سیر به عنوان یک ماده
غذایی کامل و عالی شناخته شود این است که در برخورد با مسائل مربوط به سلامت چند
منظوره عمل می‌کند و به دلیل آنکه منبع غنی از آنتی اکسیدان است برای پیشگیری از بیماری‌های
قارچی و ویروسی بسیار مناسب است.



همچنین سیر جوانه زده به طور شگفتی با مسمومیت‌های غذایی
مقابله کرده و دردهای شکمی و اسهال را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.



نکته قابل توجه این است که سیر به عنوان یکی از بهترین و
سالم‌ترین گیاهان شناخته شده می‌باشد که تولید رادیکالهای آزاد (که باعث سرطان می‌شود)
را مهار می‌کند.

لذا توصیه می‌شود که به هنگام خرید سیر به نوع جوانه زده
شده آن توجه ویژه‌ای شود.




پنجشنبه 21 خرداد 1394 - 08:07
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ