برنج ندا چیست؟
برنج ندا یکی از انواع برنج های پر محصول است که برخی در بازاربه آن شیمیری نیز می گویند.
تحقیقات درباره برنج ابتدا در سال ۱۳۶۴ توسط سازمان تحقیقات برنج استان مازندران شروع شده و رفته رفته در سال ۱۳۷۶ در بیش از ۵۰ هزار هکتار از زمینهای استان مازندران کاشته میشود. این برنج محصول تلاقی و ترکیب سه نوع برنج سنگی طارم حسن سرایی و آمل 3 می باشد که دو مورد اول از برنج های محلی برنج آمل ۳ از برنج های اصلاح شده است.
برنج به دلیل بازار بسیار مناسب و مقدار محصول بالا مورد توجه زارعین قرار گرفت
ویژگی و خصوصیات برنج ندا
دانه برنج ندا دارای طول حدود ۷ میلی متر و عرض آن ۱.۹۵ میلیون متر است که رقبای خود نسبتاً کوتاه تر است ولی در هنگام پخت به طول ۱۰.۵٢ میلی متر خواهد رسید.
رنگ این برنج سفید شفاف است و تا حدودی مایل به شیشه ای می باشد این برنج دارای ارزش غذایی متوسط است و برنج پخته شدهاند و خاصیت ماندگاری خوبی بعد از پخت دارد.
شکل ظاهری این بسیار شبیه به طارم است و در خواص شیمیایی نیز شباهت وجود دارد.
ویژگی ها
به دلیل شباهت بسیار زیاد این محصول به طارم باعث سوء استفاده تاجران برنج و ترکیب این محصول با برنج های با کیفیت و در نهایت فروش آن با قیمت بالا می شود.
جهت دریافت قیمت برنج ندا کلیک کنید